Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι της Κοινότητας Λειβαδίου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους εθελοντές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι της Κοινότητας Λειβαδίου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους εθελοντές


 

//Ανακοίνωση:


Ο πρόεδρος της Κοινότητας και οι κάτοικοι του Λειβαδίου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους εθελοντές που συνέδραμαν χθες (6/8) με κόπο και μέσα σε αντίξοες συνθήκες στην κατάσβεση των εστιών φωτιάς που άναψαν αργά το απόγευμα στην άκρη του περιαστικού δάσους της Κοινότητας.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους πυροσβέστες και τα πληρώματα των οχημάτων της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την ομάδα του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, τα πληρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας Θέρμης, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Κώστα Κουγιουμτζίδη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εφαρμογών του Δήμου Θέρμης κ. Βασίλειο Μουστάκα, και φυσικά τους εθελοντές της τοπικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Λειβαδίου και τους κατόχους βαρέων οχημάτων του Λειβαδίου που έσπευσαν ευθύς εξ αρχής στον τόπο της φωτιάς και κατόρθωσαν να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις εστίες πυρκαγιάς.
 

Η άμεση και έγκαιρη κινητοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και των εθελοντών απέδειξε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ότι οι προσπάθειες των τυχόν εμπρηστών μπορούν να αντιμετωπίζονται ταχύτατα και αποτελεσματικά, ότι όλοι συσπειρώνονται με αυτοθυσία και γενναιότητα προκειμένου να προστατεύσουν το πολύτιμο φυσικό περιβάλλον του τόπου μας και ότι θα μας βρίσκουν απέναντί τους όλους ενωμένους και αποφασισμένους. 


Για τέταρτη χρονιά η άμεση επέμβαση της τοπικής ομάδας των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας έδειξε πόσο αναγκαία και αποτελεσματική είναι αλλά και πόσο χρήσιμο είναι εξίσου το πυροσβεστικό όχημα Λειβαδίου, το οποίο, αν και είναι πολύ παλαιό, εντούτοις αποτελεί ένα απαραίτητο όχημα της Κοινότητας, το οποίο ελπίζουμε πως θα φροντίσει ο Δήμος να αντικαταστήσει με ένα σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα.


 

Συγχαίρουμε επίσης την ομάδα των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Λειβαδίου για τη γρήγορη και αποτελεσματική συνδρομή της στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει χθες (6/8) μετά το μεσημέρι μέσα στον οικισμό των Πετροκεράσων. 

Η ομάδα των Λειβαδιωτών ήταν εκεί μαζί με το πυροσβεστικό όχημα του Λειβαδίου από την αρχή μέχρι αργά το απόγευμα, όταν οι πυροσβεστικές Υπηρεσίες Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά με τη συνδρομή και των εναέριων μέσων κατόρθωσαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στα Πετροκέρασα.