Μετά τη φωτιά στην Αττική ήρθε το πλιάτσικο – Καταγγελίες κατοίκων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μετά τη φωτιά στην Αττική ήρθε το πλιάτσικο – Καταγγελίες κατοίκωνΑπίστευτες στιγμές ζουν οι κάτοικοι της Βόρειας Αττικής, καθώς εκτός από την πύρινη λαίλαπα έχουν να αντιμετωπίσουν και το ενδεχόμενο πλιάτσικου. Σύμφωνα με καταγγελίες πολλοί κάτοικοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της φωτιάς, επιστρέφουν για να τα βρουν λεηλατημένα.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι βρήκαν τα παράθυρα των σπιτιών τους σπασμένα, καθώς κάποιοι επιχείρησαν μέσα στον πύρινο εφιάλτη να κλέψουν ό,τι σώθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega στο Κρυονέρι ομάδες τεσσάρων ατόμων περιπολούν ανά μισή ώρα την περιοχή για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης, αλλά και πλιάτσικου.

Στον Άγιο Στέφανο, όπως μετέδωσε το Open, κάτοικοι γυρίζουν άρον άρον πίσω στα σπίτια τους, καθώς επιτήδειοι προσπαθούν να κλέψουν μηχανήματα και εργαλεία.

Κάτοικος των Αφιδνών που είδε το μισό σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πως εκτός από τις καταστροφές της φωτιάς κάποιοι μπήκαν στο καμένο σπίτι και πήραν ό,τι είχε αξία.