Έκκληση να βρεθούν φάρμακα και έγγραφα από διαρρηγμένο ΙΧ (ΗΧΗΤΙΚΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκκληση να βρεθούν φάρμακα και έγγραφα από διαρρηγμένο ΙΧ (ΗΧΗΤΙΚΟ)Γυναίκα θύμα κλοπής, απευθύνει δραματική έκκληση να βρεθούν φάρμακα και έγγραφα που κλάπηκαν από το αυτοκίνητο της, την περασμένη Παρασκευή, από το πάρκινγκ του Praktiker στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η κα. Ελένη Καντζιά, την περασμένη Δευτέρα ήρθε οδικώς με την οικογένεια της από τη Γερμανία και την Παρασκευή, περίπου στις 3 το μεσημέρι πήγαν στο κατάστημα Praktiker στην περιοχή της Θέρμης, αφήνοντας το αυτοκίνητο τους στο πάρκινγκ για περίπου 20 λεπτά.

Επιστρέφοντας, διαπίστωσαν ότι διαρρήκτες είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο, παίρνοντας σχεδόν όλα τους τα πράγματα, ανάμεσα τους πολύτιμα φάρμακα που υπάρχουν μόνο στη Γερμανία, για τον γιο της που παίρνει αγωγή για επιληψία, αλλά και δύο ντοσιέ που περιείχαν αναντικατάστατα έγγραφα, όπως συμβόλαια κ.α, τα οποία είναι σχεδόν αδύνατο να εκδώσει.

Μόνο οι ηλεκτρονικές συσκευές που πήραν οι διαρρήκτες όπως λέει, τάμπλετ και ένα λάπτοπ, ήταν αξίας πάνω από 2.000 ευρώ, ωστόσο η ίδια απευθύνει έκκληση να βρεθούν ή να επιστραφούν τα φάρμακα και τα έγγραφα που για κάποιον άλλον δεν έχουν καμία αξία.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με την γυναίκα, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο, πέρα από το να καταγράψει το συμβάν και να τους συμβουλεύσει να ψάξουν κάδους στη γύρω περιοχή, μήπως και οι δράστες πέταξαν τα πράγματα που δεν είχαν αξία. 

Η κα. Καντζιά παρακαλεί να κοινοποιηθεί το θέμα και να ενημερωθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, μήπως και βρεθούν τα αντικείμενα.

Ακούστε τι δήλωσε για το περιστατικό αλλά και την έκκληση της να επιστραφούν τα έγγραφα και τα φάρμακα:
grtimes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια