Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους followers στα social media! (pic) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους followers στα social media! (pic)


Ρίχνοντας κανείς μια γρήγορη ματιά στους ακόλουθους των διασημότερων influencers του πλανήτη στο Instagram, διαπιστώνει ότι οι αριθμοί είναι τρομακτικοί.

Η Fasthosts.co.uk ανέλυσε τους λογαριασμούς διασήμων στο Instagram και ανακάλυψε πόσοι αληθινοί και fake λογαριασμοί τους ακολουθούν. Τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά.

Η Fasthosts πραγματοποίησε κοινωνικά ελέγχους χρησιμοποιώντας το Hype Auditor και αντιστάθμισε τα αποτελέσματα με τον αριθμό ακολούθων των διασήμων στο Instagram για να φανεί το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων.


Έτσι από τη μελέτη διαπιστώθηκε ότι η Kylie Jenner έχει τους περισσότερους ψεύτικους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τα 223 εκατομμύρια άτομα που την ακολουθούν, κάτι παραπάνω από τα 63 εκατομμύρια είναι ψεύτικοι λογαριασμοί. Νούμερο που ισούται σχεδόν με τον πληθυσμό της Γαλλίας.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται Kendall Jenner αδελφή της Kylie, ενώ στα ονόματα που ακολουθούν συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλα αυτά των Justin Bieber, Rihanna, Kim Kardashian.

Στην 8η θέση της λίστας βρίσκεται και ο σούπερ σταρ του NBA, Lebron James, ο οποίος είναι ο αθλητής με τους περισσότερους ψεύτικους ακόλουθους. Ο άσος των Los Angeles Lakers ακολουθείται από περίπου 82 εκατομμύρια άτομα, ωστόσο οι 20,5 εκατ. είναι fake λογαριασμοί.

Λίστα με fake followers

Στην πρώτη 25άδα βρίσκονται κι άλλοι αθλητές όπως οι Neymar Jr, Kylian Mbappe, Zlatan Ibrahimovic, Paulo Dybala και Conor McGregor. Από την σχετική λίστα εννέα από τις 25 προσωπικότητες εργάζονται στη μουσική βιομηχανία.


Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ψεύτικοι ακόλουθοι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι διάσημοι πλήρωσαν για να ενισχύσουν τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, δείχνει ότι τα νούμερα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα ρεαλιστικά και αληθινά.

Δείτε αναλυτικά τη μελέτη εδώ: https://www.fasthosts.co.uk/the-biggest-fake-influencers