Ενημερωτική δράση του Δήμου Θέρμης και ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους κατοίκους Κάτω Σχολαρίου για το φυσικό αέριο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ενημερωτική δράση του Δήμου Θέρμης και ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους κατοίκους Κάτω Σχολαρίου για το φυσικό αέριο


Σε ενημέρωση των κατοίκων Κάτω Σχολαρίου προχωρά την Τετάρτη 14
Ιουλίου ο Δήμος Θέρμης και 
η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την κατασκευή του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου, η ενημέρωση θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.  στο χώρο του ΚΑΠΗ, απέναντι από Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

//Ανακοίνωση:

"Τις ημέρες αυτές ολοκληρώνεται η κατασκευή του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της εταιρείας ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Κοινότητα του Κάτω Σχολαρίου. 

Παράλληλα, η εταιρεία, σε συνεργασία με το δήμο Θέρμης, προχωρούν στην ενημέρωση των κατοίκων όσον αφορά τη διαδικασία την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να συνδεθούν με το δίκτυο. 

Στο πλαίσιο αυτό το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της, θα βρίσκεται την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουλίου στο Κάτω Σχολάρι με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες και να καταχωρήσει της αιτήσεις τους και τις συμβάσεις σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς και για να συμβάλει στην ενημέρωσή τους για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου με γνώμονα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’1507/02.05.2018).

Η ενημερωτική δράση θα διεξαχθεί από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, στον υπαίθριο χώρο στις οδούς “Όχι” και “Αγίου Γεωργίου” (η ακριβής χωροθέτηση του Οχήματος θα οριστικοποιηθεί στον χώρο του ΚΑΠΗ, Κοινότητας, Ιατρείου & απέναντι από Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου)."
Δεν υπάρχουν σχόλια