Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Θέρμης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η
η αποκατάσταση στους αγροτικούς δρόμου του Δήμου Θέρμης, 
οι οποίοι είχαν υποστεί φθορές από τις τελευταίες βροχοπτώσεις στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας Σουρωτής, οι εργασίες έλαβαν χώρα κατά το Σαββατοκύριακο, εν μέσω καύσωνα.

//Ανακοίνωση:

"Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.... ανεβαίνει και ο πήχης στις παρεμβάσεις!

Οι παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους συνεχίζονται παρά τον καύσωνα σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Επιστασίας κ. Βασίλη Μουστάκα.

Εργασίες έγιναν στην περιοχή της Βοσκίνας στην Βαθιά Στράτα, στην 26η οδό από τον κεντρικό δρόμο μέχρι το εκκλησάκι, στα οικοδομικά συγκροτήματα Μπαξεβάνη Λόρτου, στα πηγάδια, περίπου 800 μέτρα αγροτική διαδρομή, καθώς επίσης και ανατολικά στον οικισμό και γενικά στους δρόμους που χρειάζονταν διορθωτικές παρεμβάσεις.

Σε αρκετούς δρόμους χρειάστηκε να ριχτεί υλικό το οποίο και στρώθηκε. Να σημειωθεί ότι ο χειριστής του μηχανήματος του Δήμου, δούλεψε ακατάπαυστα όλο το τριήμερο και πέραν του ωραρίου εργασίας του, για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

Έτσι έγινε αποκατάσταση σχεδόν όλων των δρόμων που από τις τελευταίες βροχοπτώσεις είχαν πάθει ζημιές, ώστε οι δημότες να έχουν εύκολη πρόσβαση στις κατοικίες και τα χωράφια τους."