Τρεις (ακόμη) χρήσεις της μπύρας που ίσως δεν γνωρίζετε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρεις (ακόμη) χρήσεις της μπύρας που ίσως δεν γνωρίζετεΗ μπύρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά του καλοκαιριού και καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Εκτός, όμως, από την προφανή χρήση της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους και να σας λύσει τα χέρια σε καθημερινά μικροπροβλήματα.
Δείτε παρακάτω τρεις εναλλακτικές χρήσεις της...

Διώχνει τη σκουριά
Η μπύρα έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τη σκουριά. Ραντίστε τη σκουριασμένη επιφάνεια, για παράδειγμα τη σκουριασμένη βίδα που δεν ξεβιδώνει και απλά να περιμένετε. Μετά από 30 δευτερόλεπτα θα μπορέσετε να βγάλετε τη βίδα καθώς έχει την ιδιότητα να «σπάει» τη σκουριά.

Καταπολεμάει λεκέδες από καφέ και τσάι
Λίγη μπύρα μπορεί να σας βοηθήσει απέναντι στο λεκέ του καφέ ή του τσαγιού. Η διαδικασία είναι απλή, ρίχνετε την μπύρα στο λεκέ και τρίβετε μέχρι να εξαφανιστεί. Αν χρειαστεί, επιμείνετε και στο τέλος θα δικαιωθείτε.

Θρέφει τα μαλλιά
Η μπύρα αλλά και η μαγιά που περιέχει μπορεί να θρέψει σε βάθος την τρίχα των μαλλιών σας και να δώσει απαλότητα και λάμψη. Σημαντικό επίσης είναι πως αναδομεί κατεστραμμένους θύλακες της τρίχας και αποτελεί ένα εναλλακτικό τρόπο θεραπείας των μαλλιών σας. Αφήστε τη να ξεθυμάνει και εφαρμόστε με ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σας αφού τα λούσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια