Έκκληση του Πρόεδρου της Κοινότητας Βασιλικών για εμβολιασμούς: "Πηγαία, με συνείδηση και απόφαση ευθύνης και όχι επιβολής" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκκληση του Πρόεδρου της Κοινότητας Βασιλικών για εμβολιασμούς: "Πηγαία, με συνείδηση και απόφαση ευθύνης και όχι επιβολής"


  
//ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι, αναμφισβητητα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα 4ο κύμα της πανδημίας.
 Δυστυχώς είμαι πεπεισμένος πως δεν θα ξεμπλεξουμε εύκολα από τον covid19, τουλάχιστον για την ώρα.
Ως εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοικησης είτε λέγεται Κοινότητα είτε Δήμος οφείλουμε και έχουμε λόγο για την προστασία της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας.

Σέβομαι απόλυτα την διαφορετική άποψη και κατανοώ πολλές φορές και την έλλειψη ενημέρωσης σε κάποιους. Όμως είμαστε μέλη ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους και οφείλουμε να ακούσουμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες.

 Με δεδομένο πως το 98%των θανάτων και των διασωληνωμενων είναι ανεμβολιαστοι πρέπει όλοι μας να εμβολιαστουμε. Και μάλιστα πηγαία και με συνείδηση και απόφαση ευθύνης και όχι επιβολής. Η ζωή είναι δώρο Θεού και το εμβόλιο είναι δώρο της επιστήμης προς τον άνθρωπο.

Οφείλουμε να εμπιστευτουμε τους επιστήμονες οι οποίοι μόχθησαν στη μελέτη, την έρευνα και τη γνώση. Υπάρχουν πληροφορίες πως η περιοχή μας έχει εμβολιαστεί άλλοι λένε πάνω από τους μίσους και άλλοι κατά 70%.

Δεν αρκεί πρέπει όλοι μας να αδράξουμε της ευκαιρίας και να θωρακίσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους τριγύρω μας.Δυστυχώς και οι πολίτες αλλά και οι αρχές έχουμε χαλαρώσει που δεν θα πρεπε οπότε μοναδικό όπλο αυτή τη στιγμή Φρονώ πως είναι το εμβόλιο.