Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών: Ακύρωση εκδήλωσης λόγω... ασυμφωνίας κειμένων... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών: Ακύρωση εκδήλωσης λόγω... ασυμφωνίας κειμένων...



Παραθέτουμε την Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών ως έχει σχετικά με την ακύρωση της αυριανής (18/7) εκδήλωσης:

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Πριν από δύο μήνες περίπου, καταθέσαμε μία ολοκληρωμένη πρόταση στο Δήμο Θέρμης ώστε να ενταχθούμε στο πρόγραμμα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης η οποία έγινε αποδεκτή με επαίνους. Η εκδήλωση περιλάμβανε θεατρικό έργο και ποίημα για τους Λειβαδιώτες αγωνιστές του 1821 (δείτε εδώ σχετικά)

Το τόσο σοβαρό και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Συλλόγου εγχείρημα, ανετέθη στην κ. Τανούδη και την ομάδα της η οποία δέχθηκε αφιλοκερδώς να συμμετάσχει. Είχε την εμπειρία μιας που πρόσφατα παρουσίασε στο Δήμο Βόλβης μπροστά σε εξέχουσες προσωπικότητες το θεατρικό έργο “Η μάχη της Ρεντίνας” με απόλυτη επιτυχία.



Η κ.Τανούδη εδώ και δέκα χρόνια έχει παρουσιάσει ιστορικά και όχι μόνο έργα σε διάφορους δήμους και θεατρικές σάλες. Δυστυχώς με επιστολή της, λόγω ασυμφωνίας των κειμένων με την επιστημονική επιτροπή του Δήμου, αποφάσισε αν και προσπάθησε ως την τελευταία στιγμή με επιχειρήματα, να μην συμμετάσχει.

Σαν σύλλογος, ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Θέρμης και τη κ.Παπαδάκη πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής. Οφείλουμε όμως να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’όλα τη δεκαμελή θεατρική ομάδα και την κ.Τανούδη για τον αγώνα, τον κόπο που μαζί με όλους εμάς του πολιτιστικού συλλόγου κατέβαλε τους τελευταίους δύο μήνες.

Είναι λυπηρό, ο πολιτιστικός σύλλογος Λειβαδιωτών να βρίσκει θεατρική ομάδα που να συγγράφει θεατρικό έργο και ποίημα αποκλειστικά για το χωριό μας, χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ αμοιβή και τελικά να μην ευοδώνεται αυτή η προσπάθεια.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών