Θεόδωρος Παπαδόπουλος: Αύριο η παρουσίαση μελέτης για τη γέφυρα Τριλόφου - Πλαγιαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θεόδωρος Παπαδόπουλος: Αύριο η παρουσίαση μελέτης για τη γέφυρα Τριλόφου - Πλαγιαρίου



Στις ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη Θέρμη, αλλά και για τις δράσεις που προγραμματίζονται από τον δήμο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
Όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος τις προηγούμενες μέρες η διάρκειας μόλις 10 λεπτών χαλαζόπτωση στα Βασιλικά προκάλεσε ζημιές στα οπωροκηπευτικά, ενώ καταστροφές υπέστησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω του παγετού και οι δενδροκαλλιέργειες.

Επίσης, ο δήμαρχος Θέρμης αναφέρθηκε και στις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο οδικό δίκτυο των κοινοτήτων του δήμου οι περυσινές καταρρακτώδεις βροχές προσθέτοντας πως ήδη υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αποκατάσταση της οδού Περικλέους που συνδέει τις κοινότητες Τριλόφου και Πλαγιαρίου και η οποία παραμένει κλειστή, μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε στο κατώτερο σημείο του δρόμου, εξ αιτίας τις ισχυρής νεροποντής της 21ης Μαΐου 2020. 

Επίσης γνωστοποίησε πως αύριο παρουσιάζεται η σχετική μελέτη που αφορά στην κατασκευή γέφυρας στο συγκεκριμένο σημείο και στη βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή.

Τέλος, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από τη Μάχη και το Ολοκαύτωμα των Βασιλικών, καθώς και στις δράσεις που αφορούν στον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος στη Μαρία Σαμολαδά:
grtimes.gr