Ένα ναυαγοσωστικό ρομπότ ενισχύει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ένα ναυαγοσωστικό ρομπότ ενισχύει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Το όνομά της είναι SONAR EMILY (Emergency Integrated Lifesaving Lanyard) και η δουλειά της είναι να σώζει ζωές.

Ο λόγος για το νέο τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από την εταιρεία Hydronalix και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο δύσκολο έργο των Εθελοντών-Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ.Η «SONAR EMILY» αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο.

 Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό ρομποτικό σύστημα που βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων στο νερό, χρησιμοποιώντας τα υπερσύγχρονα συστήματα σόναρ και ραντάρ που διαθέτει. Υπενθυμίζεται ότι η «SONAR EMILY» είναι το δεύτερο ρομποτικό σύστημα που έρχεται να προστεθεί στο στόλο διάσωσης του Ε.Ε.Σ.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, προσέφερε τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους της αμερικανικής εταιρείας, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη σπουδαία αφιλοκερδή προσφορά τους προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό ρομποτικό σύστημα που βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων στο νερό


Είναι το δεύτερο ρομποτικό σύστημα που έρχεται να προστεθεί στο στόλο διάσωσης του Ε.Ε.Σ.Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ προσέφερε τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους της εταιρείας.


Παρακολουθήστε την «SONAR EMILY» εν δράσει στο παρακάτω βίντεο:


newsbomb
Δεν υπάρχουν σχόλια