Γκρινιάρηδες: Άντρες ή γυναίκες περισσότερο; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γκρινιάρηδες: Άντρες ή γυναίκες περισσότερο;Η επιστήμη μας έχει ξελασπώσει από πολλά και διάφορα ερωτήματα πολλές φορές μέσα στην ανθρώπινη ιστορία μας. Γι’ αυτό πρέπει να την εμπιστευόμαστε πάντα και να την συμβουλευόμαστε όποτε μας είναι εφικτό.

Ποιος όμως γκρινιάζει περισσότερο; Οι άντρες ή οι γυναίκες τελικά; Κι αν ανακαλύψουμε ποιος το κάνει πιο πολύ πρέπει να βρούμε και το λόγο που το κάνει.


Το είπε η επιστήμη.

Η επιστήμη μας έχει ξελασπώσει από πολλά και διάφορα ερωτήματα πολλές φορές μέσα στην ανθρώπινη ιστορία μας. Γι’ αυτό πρέπει να την εμπιστευόμαστε πάντα και να την συμβουλευόμαστε όποτε μας είναι εφικτό.

Ποιος όμως γκρινιάζει περισσότερο; Οι άντρες ή οι γυναίκες τελικά; Κι αν ανακαλύψουμε ποιος το κάνει πιο πολύ πρέπει να βρούμε και το λόγο που το κάνει.


Σύμφωνα με έγκυρη έρευνα που έγινε βρήκαμε ποιος είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας ανάμεσα στα δύο φύλα. Εσύ θέλεις να μάθεις ποιος γκρινιάζει πιο πολύ;

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιος γκρινιάζει πιο πολύ, οι άντρες ή οι γυναίκες

Είναι γενικά αποδεκτό ότι οι γυναίκες είναι πιο… επιρρεπείς στην γκρίνια από τους άνδρες. Μάλιστα, οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν οι γυναίκες γκρινιάζουν περισσότερο από τους άνδρες ιδιαίτερα το πρωί και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κάνουν.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης, όσες γυναίκες δεν είχαν κοιμηθεί αρκετά ήταν πιο επιθετικές και είχαν περισσότερα νεύρα σε σύγκριση με τους άνδρες που είχαν κοιμηθεί ακριβώς τις ίδιες ώρες.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στην έλλειψη ύπνου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο για να λειτουργήσει ομαλά το ορμονικό τους σύστημα. Παράλληλα, οι αναλύσεις έδειξαν ότι οι γυναίκες που δεν κοιμούνται αρκετές ώρες για αρκετό καιρό....
έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν καρδιοπάθεια, κατάθλιψη και άλλα ψυχικά νοσήματα, σε σύγκριση με τους άνδρες.

NewsBombΔεν υπάρχουν σχόλια