Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 29 Ιουνίου στο δρόμο Θέρμης - Πολυγύρου, στο ύψος της Νέας Ραιδεστού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 29 Ιουνίου στο δρόμο Θέρμης - Πολυγύρου, στο ύψος της Νέας Ραιδεστού



Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο δρόμο Θέρμης – Πολυγύρου στο ύψος του οικισμού της Νέας Ραιδεστού πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 29 Ιουνίου. 

Η εκτροπή γίνεται προκειμένου να διέλθει εγκάρσια από την εθνικό οδό το τμήμα του αγωγού ομβρίων υδάτων τον οποίο κατασκευάζει ο δήμος Θέρμης. Η διάρκεια της εκτροπής θα είναι περίπου από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο ύψος των κοιμητηρίων. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων και με τη χρήση φωτεινών σηματοδοτών από το ελεύθερο κάθε φορά μέρος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων.

Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν κατασκευαστεί περίπου χίλια μέτρα του αγωγού συλλογής ομβρίων, νοτίως της εθνικής οδού, τα οποία οδηγούν τα όμβρια ύδατα στην κοίτη ρέματος, καθώς επίσης και άλλα περίπου τετρακόσια μέτρα του αγωγού στο βόρειο μέρος του οδοστρώματος, παράλληλα της εθνικής οδού τα οποία με τα αντίστοιχα φρεάτια υδροσυλλογής αποχετεύουν τόσο τα νερά του δρόμου όσο και τα αντίστοιχα που έρχονται από το βόρειο τμήμα του οικισμού. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την κοινότητα της Νέας Ραιδεστού, το οποίο άρχισε να κατασκευάζεται τον περασμένο Φεβρουάριο με στόχο να συμβάλει στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και κυρίως στο νότιο τμήμα του οικισμού που βρίσκεται κάτω από την εθνική οδό.