Απομακρύνονται οι αμιαντολαμαρίνες από την Καρδία και τα αγγούρια από τον Ανθεμούντα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απομακρύνονται οι αμιαντολαμαρίνες από την Καρδία και τα αγγούρια από τον Ανθεμούντα


Απομακρύνονται από την Καρδία οι αμιαντολαμαρίνες που είχαν απορριφθεί σε δημόσιο χώρο κοντά σε κάδους απορριμμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr δεν επρόκειτο για δημότη Θέρμης αλλά για κάποιον που ανακαίνιζε το σπίτι στενού συγγενικού του προσώπου στη Κοινότητα και ψάχνοντας μέρος εναπόθεσης των μπαζών, κάτοικοι της περιοχής του υπέδειξαν το σημείο εκείνο ως σημείο περισυλλογής από τον Δήμο. 

Ο ίδιος μετανοιωμένος ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι δε γνώριζε την επικινδυνότητα του αμιάντου και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει ότι προβλέπεται, ήτοι, το κόστος της μεταφοράς των μπαζών σε ασφαλή τοποθεσία καθώς και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί από τον Δήμο.

Στην άλλη περίπτωση, -αυτή με τα αγγούρια στον Ανθεμούντα (δείτε σχετικά εδώ)- από την Κοινότητα των Βασιλικών ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο για πτώση από όχημα και σήμερα έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες. Παραθέτουμε τη δημοσίευση:
Η Κοινοτική Αρχή είναι η πλησιέστερη και εγγυτερη αρχή στους πολίτες και στα προβλήματα. Είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα κι όχι να δημιουργούμε άλλα.
Αποκατασταθηκε άμεσα το πρόβλημα των αγγουριων με τα υλικά συσκευασίας στον Ανθεμουντα στα Βασιλικά.
Επρόκειτο για ατύχημα πτώσης μετατόπισης φορτίου και ήδη είχε δρομολογηθεί η αποκατάσταση απλώς επισπευθηκε λόγω κοινοποίησης.
Σεβόμαστε το περιβάλλον και ενημερώνουμε την τοπική αρχή για ότι πρόβλημα προκύπτει.

 THERMISnews.gr

Δείτε ακόμη: