Γεωργιάδης: Με εμβόλιο στα γυμναστήρια – Μες στη βδομάδα οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γεωργιάδης: Με εμβόλιο στα γυμναστήρια – Μες στη βδομάδα οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμωνΤα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Open , ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων.
«Θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους. Θα έχουμε νέο χρονοδιάγραμμα μέσα στη βδομάδα» και εξήγησε ότι θα μπορούν να γυμναστούν «όσοι έχουν κάνει ακόμα και την πρώτη δόση του εμβολίου».

«Γύρω στις 17 θα ανοίξουν δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους, ενώ στις αρχές του Ιούνη θα ανοίξουν τα γυμναστήρια για όλους».

«Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα ανοίγουν οι πλαζ και μες στη βδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα κέτερινγκ» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε: «Όσο περνούν οι εβδομάδες θα αυξάνονται τα άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις».

Την 15η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγει ο τουρισμός, πιθανή ημερομηνία για την άρση του μέτρου του ραντεβού στα μαγαζιά, αλλά και της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση.

«Το ραντεβού δυσκολεύει τον καταναλωτή και γι’ αυτό ήταν πεσμένη η κίνηση. Δεν πήγε όπως θα ήθελα εγώ»