Σε πυλωτή στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης βρέθηκαν υγιείς οι δύο 13 χρονες από τον Βόλο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε πυλωτή στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης βρέθηκαν υγιείς οι δύο 13 χρονες από τον Βόλο


Σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν πριν τις 8 σήμερα το πρωί τα δύο 13χρονα κορίτσια τα οποία είχαν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους στον Βόλο χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γείτονας παρατήρησε τα δύο κορίτσια να βρίσκονται σε χώρο πυλωτής πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και θεώρησε περίεργη την παρουσία τους στον χώρο.

Ενημέρωσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί μετέφερεαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα τα δύο κορίτσα, ενημερώνοντας και το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο είχε εκδώσει ανακοίνωση εξαφάνισης.

Επίσης ενημερώθηκαν οι γονείς των δύο κοριτσιών για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη να παραλάβουν από το Αστυνομικό Τμήμα τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση εξαφάνισης ανέφερε:


"Στις 19 Μαΐου 2021 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στην περιοχή του Βόλου, οι ανήλικες Ευγενία Τ., 13 ετών, και Αλίκη Τ., 13 ετών,. 

Η ανήλικη Ευγενία T. έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας. 

Η ανήλικη Αλίκη T. έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας."
Δεν υπάρχουν σχόλια