Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διενέργειας rapid test στην Περιστερά χτες το απόγευμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διενέργειας rapid test στην Περιστερά χτες το απόγευμα


Αργά το απόγευμα χτες ο
λοκληρώθηκε η διαδικασία διενέργειας rapid test στην Περιστερά. Σε ανακοίνωση του
Κοινοτικού Συμβουλίου του χωριού, κ. Δημήτρης Ντισλής, ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης καθώς και το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κουγιουμτζίδη για την άμεση ανταπόκριση τους.

//Ανακοίνωση:

"Αργά χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία διενέργειας δωρεάν rapid test από τις Κινητές Ομάδες Υγείας #ΚΟΜΥ του #ΕΟΔΥ στο χωριό μας.

Η προσέλευση των συγχωριανών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε και κάνατε το τεστ γιατί έτσι μπορούμε να ελέγξουμε καλύτερα τη διασπορά.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για όλη την εξαιρετική συνεργασία, τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας Θέρμης για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους και φυσικά το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κουγιουμτζίδη διότι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου και κανονίσαμε να έρθει το κλιμάκιο στην Περιστερά.

Αναλαμβάνουμε κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την προστασία των κατοίκων, διότι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται αυξημένη προσοχή απ’ όλους μας, πειθαρχία, προσωπική υπευθυνότητα και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Για το Κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής"