Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα και μάλιστα… online - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα και μάλιστα… online


Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και
ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC μας προσκαλούν σε μια διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου, καλώντας μας να γίνουμε οινοπαραγωγοί για μία ημέρα.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17:30-19:30, με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW, οι οινοποιοί-μέλη της Ένωσης θα διηγηθούν, ο κάθε ένας, κάποιο γεγονός που συνέβη στο οινοποιείο τους, για το οποίο απαιτήθηκε άμεσος και σωστός χειρισμός προκειμένου να αντιμετωπιστεί. 

Για την κάθε ιστορία, ο οινοποιός θα μοιραστεί με το κοινό 4 επιλογές που είχε, εκ των οποίων μία είναι η σωστή, εκείνη που τελικά επέλεξε. Στη συνέχεια, το κοινό που συμμετέχει θα πρέπει να αποφασίσει τι θα έκανε εάν ήταν ο/η οινοπαραγωγός, δηλαδή εάν βρισκόταν στη θέση του οινοπαραγωγού.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό. Οι νικητές του παιχνιδιού, όσοι και οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, κατόπιν κλήρωσης θα λάβουν από ένα κιβώτιο των 6 φιαλών κρασί.

Στους ενδιαφερόμενους που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αποσταλεί από το WSPC η ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου θα παρακολουθήσουν και θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.


Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα, Μ. Τετάρτη 28/4/21, 17:30-19:30.


Συμμετοχή δωρεάν με δήλωση στο caslanidou@wspc.gr

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 22 Απριλίου.