Φωτισμός και σποτ led – Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατέψτε το περιβάλλον - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φωτισμός και σποτ led – Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατέψτε το περιβάλλον


Ο φωτισμός LED έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και ολοένα περισσότεροι αγοραστές τον εμπιστεύονται για τα πολλά του πλεονεκτήματα. Αναμφισβήτητα αποτελεί μία πολύ καλή πηγή φωτισμού τόσο για το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού.

Το βασικό πλεονέκτημα στα σποτ led και τον φωτισμό ledεν γένει είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση που διαφαίνεται ειδικά σε συνδυασμό με τους άλλους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Η τεχνολογία led ξοδεύει το 80% στην παραγωγή φωτός, ενώ το υπόλοιπο το αφιερώνει στην ενέργεια.

Βασικό επίσης πλεονέκτημά τους είναι ότι είναι 100% οικολογικοί και πολύ ασφαλείς για κάθε χώρο, αφού δεν περιέχουν στοιχεία βλαβερά για την υγεία όπως Zn. Οι λάμπες led επιπλέον είναι χρωματιστές. Μπορείτε εκτός από το κλασικό άσπρο να επιλέξετε κι άλλο χρώμα διαρρυθμίζοντας τον χώρο σας.

Αν θέλαμε να δηλώσουμε και ένα μειονέκτημα των λαμπτήρων αυτών τότε θα ήταν το σαφώς αυξημένο κόστος αγοράς τους συγκριτικά με τους απλούς λαμπτήρες.

Πριν επιλέξετε λαμπτήρες θα πρέπει να ελέγξετε τον χώρο σας, ιδανικά με ειδικό συνεργείο, το οποίο θα σας ενημερώσει και για την αναγκαία ποσότητα λαμπτήρων που χρειάζεστε.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχήματα λαμπτήρων λεντ για ακόμα πιο αυξημένη ενεργειακή απόδοση.Δεν υπάρχουν σχόλια