Θλίψη για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Θέρμης Δημήτρη Λιάντα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θλίψη για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Θέρμης Δημήτρη Λιάντα


Θλίψη στο δήμο Θέρμης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρη Λιάντα. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος επισημαίνει τα εξής:

//Ανακοίνωση:

“Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Δημήτρη Λιάντα με τον οποίο συμπορευτήκαμε όλα τα τελευταία χρόνια στην αυτοδιοίκηση, από την ίδρυση του νέου Καλλικρατικού δήμου που προέκυψε έπειτα από τη συνένωση των Καποδιστριακών δήμων Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών. Ο Δημήτρης υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης, ένας ευγενής άνθρωπος ο οποίος αγαπούσε τον τόπο του και πάσχιζε γι’ αυτόν. Εκ μέρους όλου του δήμου Θέρμης εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σοφία και στα παιδιά του, Παναγιώτα και Θεόδωρο”.

Ο Δημήτρης Λιάντας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τρίλοφο. Αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο Τριλόφου και στη συνέχεια από τη σχολή Εργοδηγών – Χημικών. Εργάστηκε στο Χημείο της Tosoi-Tecosa, στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, ως υπεύθυνος παραγωγής για 14 χρόνια, στην ΕΤΒΑ ως υπεύθυνος στο τμήμα Περιβάλλοντος της βιομηχανικής περιοχής Φλώρινας – Έδεσσας. Παράλληλα υπήρξε συνδικαλιστής και εκπρόσωπος συλλόγων Β. Ελλάδας. Επίσης διετέλεσε διαιτητής (Β’ εθνικής κατηγορίας) και παρατηρητής αγώνων ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Μ. Μακεδονίας. Την τελευταία περίοδο ήταν πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης.