Παιδική χαρά Βασιλικών: Η ερώτηση του Προέδρου της Κοινότητας Βασιλικών και η απάντηση του Δήμου για το λουκέτο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παιδική χαρά Βασιλικών: Η ερώτηση του Προέδρου της Κοινότητας Βασιλικών και η απάντηση του Δήμου για το λουκέτο

 

Στην ερώτηση του, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών, κ. Αστέριος Καρακώττας, ζητάει να λάβει γνώση για το ζήτημα και τους λόγους που η παιδική χαρά παραμένει κλειστή, παρά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 αναφορικά με τις παιδικές χαρές. 

Στο έγγραφο αίτημα του, ενημερώνει παράλληλα το Δήμο πως δέχεται πιέσεις της τοπικής κοινωνίας.


Από την πλευρά του, ο Δήμος Θέρμης, σε απάντηση την οποία παραθέτουμε, ενημερώνει τον κ.Καρακώττα πως η παιδική χαρά έχει συμπεριληφθεί στο έργο "Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Θέρμης" καθώς επίσης και ότι αναμένεται η βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Η απάντηση καταλήγει διευκρινίζοντας πως κατά την παρούσα χρονική περίοδο, εκπονείται μελέτη έργου συντήρησης και ανακατασκευής της παιδικής χαράς από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.


 "Η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή έως ότου ολοκληρωθούν οι ενέργειες που έχει δρομολογήσει ο Δήμος", καταλήγει το απαντητικό έγγραφο.