Δ.Θέρμης: Ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος ο Πασχάλης Αναγνώστου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος ο Πασχάλης ΑναγνώστουΑλλαγή στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου επέφερε ο αδόκητος θάνατος του του επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Λιάντα. (Δείτε σχετικά εδώ
Νέος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Μίκρας, με βάση όσα προβλέπονται στη σχετική νομοθεσία, αναλαμβάνει ο Πασχάλης Αναγνώστου ο οποίος ορκίστηκε σήμερα 29 Απριλίου, ενώπιον του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Ο Πασχάλης Αναγνώστου, επίσης δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει τη ΔΕΥΑ Θέρμης ως αντιπρόεδρος ενώ κατά την προηγούμενη θητεία του δημοτικού συμβουλίου υπήρξε πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Θέρμης, των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και Προσχολικής Αγωγής».

Ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου του, ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, του αθλητικού συλλόγου και του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών. Από το 2003 διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος του πρώην δήμου Μίκρας και στη συνέχεια Θέρμης.

Ο Πασχάλης Αναγνώστου γεννήθηκε στον Τρίλοφο από αγρότες γονείς, είναι απόφοιτος της Συνεταιριστικής Σχολής Θεσσαλονίκης και εργάσθηκε στην Ο.Γ.Σ Θεσσαλονίκης. 

Ασχολήθηκε με λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες μέχρι το 2002.


Δεν υπάρχουν σχόλια