Αννα Τσιφτελίδου: Μετακίνηση Τρίλοφος - Πλαγιάρι, Πλαγιάρι-Τρίλοφος, Μια επικίνδυνη αποστολή ! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αννα Τσιφτελίδου: Μετακίνηση Τρίλοφος - Πλαγιάρι, Πλαγιάρι-Τρίλοφος, Μια επικίνδυνη αποστολή !

 

Η ασφαλής μετακίνηση στις παρακαμπτήριες οδούς πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα του Δήμου αναφέρει μεταξύ άλλων η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" Αννα Τσιφτελίδου παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες. 

Δείτε τη δημοσίευση:


Μετακίνηση Τρίλοφος – Πλαγιάρι , Πλαγιάρι-Τρίλοφος, μια Επικίνδυνη Αποστολή !

Οι δυο οικισμοί των δημοτικών κοινοτήτων μας , από τους πλέον πολυπληθείς, ευρισκόμενοι σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους , με αλληλοκάλυψη αναγκών των κατοίκων τους και συνεχή αλληλοεπισκεψιμότητα μέσα στην ημέρα, έχει γίνει μια επικίνδυνη αποστολή !

Μετά την κατολίσθηση στην οδό Περικλέους ( 21-5-2020) , η Διοίκηση του Δήμου επέλεξε ασφαλτόστρωση συγκεκριμένων παρακαμπτήριων οδών και εκπονήθηκε σχετική μελέτη .

Στενοί οδοί , με κλειστές στροφές, χωρίς διαγράμμιση, που τους χρησιμοποιούν και βαρέως τύπου οχήματα, με μεγάλη και συνεχή κίνηση και ακόμη μεγαλύτερη επικινδυνότητα κατά τις βραδινές ώρες .

Αλλά και τμήματα αυτού του νέου δικτύου μέσα σε λίγους μόνο μήνες έχουν υποστεί μεγάλες βλάβες και διαβρώσεις σε τοπικά σημεία .

Με το έργο της γέφυρας στην οδό Περικλέους που θα αποκαταστήσει την σύνδεση, να αργεί και την αντοχή των κατοίκων να εξαντλείται, η ασφαλής μετακίνηση με τις παρακαμπτήριες οδούς πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα του Δήμου .