ΠΚΜ: Εργασίες στην Εθνική Οδό «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου» από αύριο Δευτέρα 5/4 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΚΜ: Εργασίες στην Εθνική Οδό «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου» από αύριο Δευτέρα 5/4





Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 5/4 έως και την Παρασκευή 9/4.


Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από τη διασταύρωση με την Ε.Ο. 67 «Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου Μακεδονία» (διασταύρωση Πράσινα Φανάρια) έως την αερογέφυρα Θέρμης στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών