Στα χέρια της αστυνομίας ο “τσαντάκιας” που είχε ρημάξει την περιοχή της Θέρμης ! Είχε αρπάξει 23 τσάντες από διάφορες περιοχές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στα χέρια της αστυνομίας ο “τσαντάκιας” που είχε ρημάξει την περιοχή της Θέρμης ! Είχε αρπάξει 23 τσάντες από διάφορες περιοχές



Τέλος στη δράση 38χρονου “τσαντάκια” που προέβαινε σε πολυάριθμες αρπαγές τσαντών σε βάρος ανυποψίαστων θυμάτων έθεσαν έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης.

Σε βάρος του 38χρονου, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (31-03-2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες και κλοπές κατ’ εξακολούθηση.


Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα στις περιοχές Περαίας, Θέρμης, Νέου Ρυσίου, Πολίχνης και Νεάπολης, το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο του 2020 έως Μάρτιο του τρέχοντος έτους, διέπραξε συνολικά 23 αρπαγές τσαντών.

Η λεία του υπερβαίνει τις 4.000 ευρώ, καθώς επίσης αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των παθόντων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.