Αδίστακτος ο "τσαντάκιας της Θέρμης", είχε αρπάξει τσάντα από εγκυμονούσα στον 8ο μήνα κύησης καθώς και από υπάλληλο της ΔΕΥΑ Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αδίστακτος ο "τσαντάκιας της Θέρμης", είχε αρπάξει τσάντα από εγκυμονούσα στον 8ο μήνα κύησης καθώς και από υπάλληλο της ΔΕΥΑ Θέρμης




Μετά από εντατική και πολύμηνη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, σχηματίσθηκε δικογραφία 37χρονου ημεδαπού καθώς προέκυψε ότι επιβαίνων σε δίκυκλο μικρού κυβισμού (παπάκι) μαύρου χρώματος χωρίς πινακίδα κυκλοφορία από την 19-11-2020 έως και την 19-03-2021 στη Πόλη της Θεσ/νίκης και συγκεκριμένα στις περιοχές Περαίας, Θέρμης, Ν. Ρύσιου, Πολίχνης και Νεάπολης διέπραξε συνολικά (23) αρπαγών τσαντών, τέσσερεις εκ των οποίων ληστείες [(3) τετελεσμένες και μια (1) απόπειρα], αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ, τραπεζικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των θυμάτων .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της THERMISnews.gr ο αδίστακτος δράστης, είχε προβεί σε αρπαγή τσάντας από παθούσα, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στον 8ο μήνα της κύησης, αδιαφορώντας παντελώς για το ενδεχόμενο να προκαλέσει σοβαρές σωματικές βλάβες κατά την τέλεση της πράξης του, τόσο σε εκείνη όσο και στο έμβρυο που κυοφορούσε ενώ έκανε αρπαγή τσάντας από υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης και της αφαίρεσε τις εισπράξεις της Υπηρεσίας .


Ο δράστης, έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, για σωρεία ποινικών αδικημάτων όπως ληστείες και αρπαγές τσαντών σε βάρος δεκάδων ανυποψίαστων θυμάτων του, στην περιοχή της Αττικής και βρίσκεται υπό το καθεστώς του αστυνομικά επιτηρούμενου, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ο δράστης συνελήφθη με ένταλμα των ανακριτικών Αρχών Θεσσαλονίκης ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν ταυτοποιήθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των αρπαγών, κλοπών και ληστειών.