Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Κάτω Σχολάρι - Ξεκίνησαν στους Ταγαράδες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Κάτω Σχολάρι - Ξεκίνησαν στους Ταγαράδες

 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κοινότητα Κάτω Σχολαρίου ενώ παράλληλα, ξεκίνησαν αντίστοιχες εργασίες στην κοινότητα Ταγαράδων. 
Στο Κάτω Σχολάρι έγινε ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος της οδού Μπουμπουλίνας, στο πάρκινγκ του ποδοσφαιρικού γηπέδου του οικισμού, στην είσοδο του δημοτικού σχολείου, πίσω από την κοινότητα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες αφαίρεσης του παλιού ασφαλτοτάπητα και επίστρωση νέου, στην οδό «Όχι», στην πλατεία, καθώς και στην οδό Κωνσταντίνου Πανέρη, σε τρία σημεία, από την είσοδο του χωριού. Επίσης έγινε αποκατάσταση των καθιζήσεων σε τρία σημεία στο δρόμο ο οποίος οδηγεί στο φράγμα. Την επίβλεψη των εργασιών είχε κλιμάκιο μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.


Οι εργασίες εντάσσονται στο συνολικό έργο “Ασφαλτοστρώσεις δήμου Θέρμης” το οποίο αφορά το σύνολο των οικισμών του δήμου. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη γίνει ασφαλτοστρώσεις σε αρκετές κοινότητες όπως Τρίλοφος, Πλαγιάρι, Βασιλικά, Τριάδι, Νέα Ραιδεστός, Καρδία κ.ά.

(Ταγαράδες)