Άγνωστοι κατέστρεψαν ταχυδρομικές θυρίδες στον Τρίλοφο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άγνωστοι κατέστρεψαν ταχυδρομικές θυρίδες στον Τρίλοφο



Βανδαλισμούς προκάλεσαν άγνωστοι χθες το απόγευμα στις ταχυδρομικές θυρίδες στην κοινότητα του Τριλόφου οι οποίες βρίσκονται πλησίον των αποθηκών του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, μετέβη στο σημείο η πρόεδρος της κοινότητας Κατερίνα Λιόλιου η οποία κάλεσε το τμήμα Ασφαλείας Θέρμης προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές, αλλά και να κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.
 
«Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι έβγαλαν το μένος τους στις ταχυδρομικές θυρίδες του χωριού μας, σπάζοντας και παραβιάζοντας τις πόρτες. Είναι επίσης άγνωστο εάν έχει χαθεί η αλληλογραφία που υπήρχε στις θυρίδες. Ο δήμος θα προχωρήσει αμέσως στην αντικατάστασή τους και ήδη, για το σκοπό αυτό, επικοινώνησα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλη Μουστάκα”, δήλωσε η κ. Λιόλιου.

Η καταστροφή των θυρίδων δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βανδαλισμού και καταστροφής δημοτικού εξοπλισμού. Παράλληλα τους τελευταίους μήνες παρατηρείται αύξηση και των κλοπών. Για τους λόγους αυτούς η κ. Λιόλιου ζήτησε να υπάρξει στενότερη αστυνόμευση με συχνότερες περιπολίες.

 Θα εξεταστεί επίσης το ενδεχόμενο μεταφοράς των θυρίδων σε ασφαλέστερο σημείο. Τέλος, η πρόεδρος της κοινότητας απευθύνει έκκληση προς τους δημότες και κατοίκους της περιοχής ώστε να αναφέρουν άμεσα στις αστυνομικές αρχές και στο δήμο Θέρμης, οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό υποπίπτει στην αντίληψη τους.