Ανακοίνωση πρόσληψης Υδρονομέων Άρδευσης με Σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου - Δικαιολογητικά και προσόντα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση πρόσληψης Υδρονομέων Άρδευσης με Σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου - Δικαιολογητικά και προσόντα













1. Απαιτούμενα Προσόντα 

Για να εκλεγεί κάποιος υδρονομέας πρέπει: 
α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια. 
β. Να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να μην έχει υπερβεί το 60ο . 
γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή. 

Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομείς: Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγομένη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ' όσον διαρκεί η στέρηση αυτή.

2.. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν σχετική αίτηση συμμετοχής – προτίμησης, στην οποία υποχρεωτικά θα δηλώνουν την Τοπική Κοινότητα στην οποία επιθυμούν να απασχοληθούν. Κάθε υποψήφιος μπορεί να δηλώσει μία μόνο Τοπική Κοινότητα. 

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβληθούν και τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1) Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

2) Πιστοποιητικό του οικείου δημάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο αρρένων. Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γέννησης. Η εκλογή και ο διορισμός μπορεί να γίνει και πριν την προσκόμιση των πιστοποιητικών, εφ' όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδρομής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της εκλογής.

Υποχρεούται όμως ο διορισθείς να προσκομίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός εύλογου προθεσμίας από τον διορισμού, άλλως απολύεται άνευ οιασδήποτε διατυπώσεως ή αποζημιώσεως. Η προθεσμία αυτή δεν δύναται να είναι μεγαλύτερη των 30 ημερών από την κοινοποίηση του εγγράφου του διορισμού.

3. Εκλογή υδρονομικών οργάνων Τα υδρονομικά όργανα θα εκλεγούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. . Ο διορισμός των υδρονομέων αφορά μόνο για την χρονική διάρκεια της αρδευτικής περιόδου, όπως αυτή ορίστηκε παραπάνω (άρθρο

2). Οι αποδοχές των εκλεγμένων υδρονομέων θα καθορισθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4354/2015.