Νεκρός βρέθηκε ο 65χρονος ψαράς που αγνοούνταν στην Επανομή - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νεκρός βρέθηκε ο 65χρονος ψαράς που αγνοούνταν στην Επανομή
Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος επαγγελματίας αλιέας, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες στην θαλάσσια περιοχή «Αλυκές - Πάλιουρα», στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή «Φάρος» της Επανομής.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα, χθες το απόγευμα, με το αλιευτικό του σκάφος και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις λιμενικές Αρχές, ενώ ακολούθησαν έρευνες από ξηράς και θαλάσσης.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νέας Μηχανιώνας Θερμαϊκού Κόλπου, με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών λιμενικού και επτά αλιευτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων του λιμενικού από ξηράς.

Κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού, κινητοποιήθηκε και το διασωστικό σκάφος Rescue-1 της ΕΟΔ Θεσσαλονίκης για συνδρομή στις έρευνες.

Νωρίτερα το πρωί είχε εντοπιστεί το αλιευτικό του σκάφος να πλέει ακυβέρνητο και ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.


ΑΠΕ ΜΠΕ-VORIA

Δεν υπάρχουν σχόλια