To 53% των Αμερικανών δίνει περισσότερα φιλιά στο σκύλο του απ' ότι στον σύντροφό του, λέει νέα έρευνα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

To 53% των Αμερικανών δίνει περισσότερα φιλιά στο σκύλο του απ' ότι στον σύντροφό του, λέει νέα έρευνα



Περισσότεροι από επτά στους δέκα δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα κινδύνευαν για να σώσουν το κατοικίδιό τους ενώ τέσσερις στους πέντε θεωρούν τον σκύλο τους ως ισότομο μέλος της οικογένειας.
Ένας στους τρεις ιδιοκτήτες σκύλων στις ΗΠΑ έχει θέσει σε κίνδυνο την ζωή του για να σώσει το αγαπημένο του τετράποδο την ώρα που οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι πιο στοργικοί με το κατοικίδιό τους απ΄ότι με τον σύντροφό του.

Έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα δύο χιλιάδων Αμερικανών ιδιοκτητών σκύλων έδειξε τους τρόπους με τους οποίους δείχνουν την αγάπη τους στο αγαπημένο τους τετράποδο.

Περισσότεροι από επτά στους δέκα (72%) δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα κινδύνευαν για να σώσουν το κατοικίδιό τους ενώ τέσσερις στους πέντε (78%) θεωρούν τον σκύλο τους ως ισότομο μέλος της οικογένειας.


Αγαπάμε τα σκυλιά περισσότερο από τους ανθρώπους; 

Για ορισμένους Αμερικανούς, ο δεσμός που έχουν αναπτύξει με το κατοικίδιό τους είναι πιο σημαντικός απ΄ότι με τον σύντροφό τους.

Από τους ιδιοκτήτες σκύλων, το 79% δήλωσαν παντρεμένοι ή ότι είναι σε σχέση (79%). Το αξιοσημείωτο είναι ότι, απ΄αυτούς , το 53% παραδέχονται ότι δίνουν περισσότερα φιλιά στο σκυλί τους απ΄ότι στον σύντροφό τους.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την «One Poll» για λογαριασμό της εταιρείας ζωοτροφών «JustFoodForDogs» έδειξε επίσης ότι, τρεις στους πέντε Αμερικανούς (61%) παραδέχονται ότι προτιμούν να κάνουν παρέα με το σκυλί τους απ΄ότι με ορισμένους γνωστούς τους.

Επιπλέον, το 47% των ερωτηθέντων υποστήριξαν ότι γνωρίζουν τα ονόματα των σκύλων στη γειτονιά τους, αλλά όχι τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, ένας στους δύο (49%) αφήνει τον σκύλο του να κοιμηθεί μαζί του στο κρεβάτι ενώ το 13% Αμερικανών δεν έχουν πρόβλημα όταν το σκυλί τους πίνει νερό από το ποτήρι τους.