«Εξολοθρευτές» με τεχνητή νοημοσύνη: Το υπερόπλο που παίρνει η Ελλάδα απ’ το Ισραήλ αλλάζει τα δεδομένα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«Εξολοθρευτές» με τεχνητή νοημοσύνη: Το υπερόπλο που παίρνει η Ελλάδα απ’ το Ισραήλ αλλάζει τα δεδομένα



Την ώρα που ο Ερντογάν εμμένει στη γραμμή της επιθετικής και αδιάλλακτης στάσης, η Ελλάδα φροντίζει να δυναμώνει το οπλοστάσιο της και την αποτρεπτική ισχύ της.
Τελευταία προσθήκη ένα… στρατιωτικό χαρτί από το Ισραήλ που θεωρείται από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο. Ο λόγος για τα Drones, τελευταίας γενιάς τα οποία διαθέτουν τρομακτικές δυνατότητες.

Ο "Βηματοδότης" αποκάλυψε πότε έρχονται στη χώρα μας και τον λόγο για τον οποίο μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες στην περιοχή:

Τον Απρίλιο αναμένεται επίσης η εγκατάσταση των πρώτων ισραηλινών drones «Heron» στην Σκύρο. Αυτή την περίοδο στρατιωτικοί της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται στο Ισραήλ και εκπαιδεύονται στη λειτουργία των drones, τα οποία απέκτησε η Αεροπορία με leasing.

Πρόκειται για μη επανδρωμένα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, που μπορούν να εκτελέσουν αποστολές έως και 1.000 χιλιόμετρα από τη βάση τους σε ύψος 40.000 ποδών.

Φέρουν ραντάρ θαλάσσιας επιτήρησης, κάμερες και ηλεκτρο-οπτικό αισθητήρα με δυνατότητες λειτουργίας όλο το 24ωρο και ένα πακέτο «τεχνικής νοημοσύνης». Η ενοικίαση θα είναι για τρία χρόνια.