Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας σε διάφορες Κοινότητες του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας σε διάφορες Κοινότητες του δήμου Θέρμης


//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:


Εργασίες συντήρησης για τη βελτίωση των αγροτικών δρόμων πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Κοινότητες του δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, τη Νέα Ραιδεστό, τη Λακκιά και σε άλλες περιοχές, στα όρια του δήμου.
Ανάλογες εργασίες, πρόκειται να ξεκινήσουν στη συνέχεια και στις Κοινότητες Κάτω Σχολαρίου, Καρδίας, Τριλόφου και Πλαγιαρίου. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης.Η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας είναι στις προτεραιότητες του δήμου Θέρμης καθώς, εντός των διοικητικών ορίων του διαθέτει πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων, όπου απαιτούνται συχνές παρεμβάσεις λόγω της συνεχούς φθοράς εξ αιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

 Οι εργασίες οι οποίες εκτελούνται αυτήν την περίοδο, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Βασίλη Μουστάκα, περιλαμβάνουν διαμόρφωση των δρόμων με μηχάνημα γκρέιτερ και στη συνέχεια χαλικόστρωση όπου απαιτείται.


1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να μην εξαιρεθούμε είμαστε 10 σπίτια στην περιοχή πλατάνια δήμου Βασιλικών ,ο δρόμος εξυπηρετεί και κάποιες επιχειρήσεις...εκτός από μια φορά που ξύσανε τον δρόμο και έπεσε λίγο χαλίκι κανένα άλλο ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή