Αρνητικά ήταν και τα 185 rapid test στον έλεγχο που έγινε σήμερα στις 1/2. Συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο τα drive test covid-19 στο δήμο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αρνητικά ήταν και τα 185 rapid test στον έλεγχο που έγινε σήμερα στις 1/2. Συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο τα drive test covid-19 στο δήμο Θέρμης




Αρνητικά ήταν και τα 185 rapid test τα οποία διενήργησε κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στην περιοχή του δήμου Θέρμης. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και το επόμενο διήμερο, 2 και 3 Φεβρουαρίου με drive through ελέγχους για την ανίχνευση κρουσμάτων covid-19.

 Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έπειτα από συνεννόηση με το δήμο Θέρμης, θα βρίσκεται στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο Θέρμης – Πανοράματος, στην έξοδο προς Χαριλάου και θα διενεργεί rapid test σε διερχόμενους οδηγούς. 

Τα τεστ θα γίνονται από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι. Όσοι προσέρχονται θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. 

Το αποτέλεσμα του τεστ θα γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.