«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά τη βοήθειά μας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά τη βοήθειά μας

 



Είκοσι πέντε χρόνια δράσης συμπληρώνει φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα αναπτύσσει δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Για να ανταπεξέλθει οικονομικά, στα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα της πανδημίας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» χρειάστηκε να αναπτύξει νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης Λαχειοφόρου Αγοράς ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι προκειμένου να καλυφθούν οι αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των έντεκα Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των πολιτών, του καθενός και της καθεμίας από εμάς.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει με το “Χαμόγελο του Παιδιού” για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!