Εργασίες συντήρησης από σήμερα στη 30η Επαρχιακή Οδό “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στη 30η Επαρχιακή Οδό “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά”Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” πραγματοποιούνται  από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας – τοποθέτησης νέων στηθαίων επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” στο ύψος της αερογέφυρας Ρυσίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από σήμερα 25 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.Δεν υπάρχουν σχόλια