Συγκέντρωση αγαθών για το Παιδικό Χωριο SOS Πλαγιαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συγκέντρωση αγαθών για το Παιδικό Χωριο SOS Πλαγιαρίου



Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης, διοργανώνει ο δήμος Θέρμης προκειμένου να στηρίξει το πολύτιμο έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου. Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας, με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης καλούν τους πολίτες να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.



Η συγκέντρωση των αγαθών ξεκινά τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στο χώρο των γραφείων της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, στο 1ο χιλιόμετρο Θέρμης – Τριαδίου (κτίριο Οικονομικής Υπηρεσίας), από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. 

Η συγκέντρωση των αγαθών θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.



Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, αντιπροσωπεία του δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και παρέδωσε συσκευές τάμπλετ προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή των παιδιών στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.

 Επίσης, αποφασίστηκε, ο δήμος Θέρμης να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, αναλαμβάνοντας να καλύψει μέρος των λειτουργικών εξόδων της δομής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310463030 στα γραφεία της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Θέρμης.