Βασιλικά: Εικόνες ντροπής στο γήπεδο του "Αετού" - Άγνωστος κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο - Φωτογραφίες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Εικόνες ντροπής στο γήπεδο του "Αετού" - Άγνωστος κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο - Φωτογραφίες


Με ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκε η διοίκηση του "Π.Α.Ο. Αετός Βασιλικών" πριν λίγες ημέρες. Αγνωστοι εισήλθαν στο γήπεδο της ομάδας με όχημα και κάνοντας κυκλικούς ελιγμούς πάνω στο γρασίδι, κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο.
Το υγρό χώμα επιβάρυνε το αποτέλεσμα δημιουργώντας αυλάκια από τις ροδιές όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

Χωρίς να γνωρίζουμε εαν πρόκειται για εκδικητική ή απλά για μια ανόητη ενέργεια, το γεγονός από μόνο του προξενεί ντροπή για τον χώρο του αθλητισμού αλλά και θυμό.

Μετά τη διαπίστωση των φθορών ο Σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση επιφυλλασόμενος να κινηθεί ποινικά για τους υπεύθυνους. Ηδη έχει ενημερωθεί και ενεργείται έρευνα από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ πολλοί κάτοικοι της περιοχής με μηνύματά τους εξέφρασαν το αποτροπιασμό τους και δήλωσαν εθελοντές στην έρευνα για την εύρεση των υπαιτίων.  Ο "ΑΠΟ Θερμαικός Θέρμης" εξέφρασε επίσης σε ανακοίνωση τη συμπαράστασή του.

Παραθέτουμε σχετικές ανακοινώσεις:

Π.Α.Ο Αετός Βασιλικών
18 Δεκεμβρίου στις 2:49 μ.μ. ·
 
ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ , ΑΗΔΙΑ 
ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΝ ΕΤΗ 2020 ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟΥΣ Η ΛΕΞΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ/ΟΣ "ΚΥΡΙΟΙ/ΟΣ" ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΝ ΚΙΌΛΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .

NA EINAI ΠEPΗΦANOΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓIA TON ANΔPIΣMO TOY AYTOΣ Η ΑΥΤΟΊ ΠOY ΠAPABIAΣE/ΣΑΝ THN ΠOPTA TOY ΓHΠEΔOY KAI BPHKE TO AΠOΓEIO THΣ IKANOΠOIHΣHΣ TOYΣ MΠAINONTAΣ MEΣA ΣTON AΓΩNIΣTIKO XΩPO ME TO AYTOKINHTO BΓAZONTAΣ OΛH THN MANIA TOY/Σ ΣE ENAN ΦPEΣKOΣΠAPMENO ΓHΠEΔO KAI ΠAPAXOPTAΣMENO AΠO NEPO AΠO TIΣ ΠPOΣΦATEΣ BPOXEΣ.

ΘA ΘEΛAME NA TON PΩTHΣOYME AN TOYΛAXIΣTON TON IKANOΠOIHΣAME KAI XAPΗKE ΠOY TOY ΔΩΣAME THN ΔYNATOTHTA NA TO KATAΣTPEΨEI ENAN AΓΩNIΣTIKO XΩPO KOΣMIKA ΠOY EΓINE ME ΠOΛY KOΠO KAI ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ . 

ΝΑ TON XAIPONTAI OI ΓONEIΣ TOY KAI H ΠAPAΛIA TOY.
Ο ΕΝΟΧΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΑΝΑΛΌΓΩΣ!
Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ.




Αργότερα ο Π.Α.Ο Αετός Βασιλικών επανείλθε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
ANAKOINΩΣH
ΠAPAKAΛOYME OΠOION ΓNΩPIZEI KATI H AKOYΣEI KATI ΓIA AYTON/OYΣ ΠOY KATAΣTPEΨAN TON AΓΩNIΣTIKO XΩPO TOY ΓHΠEΔOY MAΣ NA ENHMEPΩΣEI TA MEΛH THΣ ΔIOIKHΣHΣ, H OΠOIA ME TH ΣYNΔPOMH TOY AΣTYNOMIKOY TMHMATOΣ KAI TOY TMHMATOΣ AΣΦAΛEIAΣ ΠPOΣΠAΘOYN NA ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΊΣΟΥΝ.
ΝΑ EINAI ΣIΓOYPOI OTI AYTH TH ΦOPA ΘA TOYΣ BPOYME
.
KAI ΘA ΛOΓOΔOTHΣOYN ΣTHN TOΠIKH KOINΩNIA.

Η διοίκηση.




Τη συμπαράστασή του εξέφρασε με ανακοίνωση και ο "ΑΠΟ Θερμαικός Θέρμης":
ΑΠΟ Θερμαικός Θέρμης
Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Θέρμης ο θΕΡΜΑΙΚΟΣ εκφράζει την βαθειά της θλίψη για τις καταστροφές που πραγματοποίησαν ανεγκέφαλοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Βασιλικών.
Οι βάρβαροι επιδρομείς δεν σεβάστηκαν ούτε τον κόπο των ανθρώπων του ΑΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΏΝ και του Αθλητικού Κέντρου του δήμου Θέρμης που αγωνίζονται καθημερινά για την συντήρηση του, αλλά ούτε και την αγωνία της αθλητιώσας νεολαίας της περιοχής για επάνοδο στους αθλητικούς χώρους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Φωτογραφίες από το γήπεδο: