Η κανέλα είναι σύμμαχος για ένα υγιές τριχωτό κεφαλής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η κανέλα είναι σύμμαχος για ένα υγιές τριχωτό κεφαλής




Tα καλά νέα είναι πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όσο λοιπόν πλησιάζει η ωραιότερη περίοδος του έτους, εμείς αναζητούμε μυστικά ομορφιάς, τα οποία θα δοκιμάσουμε την περίοδο των διακοπών
Η κανέλα εκτός από μαγικό συστατικό σε ροφήματα και συνταγές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη ρουτίνα των μαλλιών σου. Γεμάτη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποτελεί ένα πολύτιμο συστατικό και για τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Οι θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του κλασικού μπαχαρικού είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Η κανέλα περιέχει υψηλά επίπεδα πολυφαινολών και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση και προστασία του σώματος από φλεγμονώδεις καταστάσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, ακόμη και καρκίνο.

Τι κάνει αυτό το συστατικό τόσο ισχυρό για την υγεία των μαλλιών; Η ικανότητα να διεγείρει τη ροή του αίματος μαζί με το υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών. Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει την κανέλα τοπικά για να ενισχύσουν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Συχνά την προσθέτουν στη μαλακτική τους ή εφαρμόζουν λάδι κανέλας σε διάφορα μέρη του τριχωτού. 

Η κανέλα μπορεί να κρατήσει τα μαλλιά σου υγιή, τρέφοντας το θυλάκιο και ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες θραύσης.