Δ.Θέρμης: Πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες που χαρίζουν χαμόγελα και φάρμακα σε όσους έχουν ανάγκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες που χαρίζουν χαμόγελα και φάρμακα σε όσους έχουν ανάγκη



 
Πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες που χαρίζουν χαμόγελα και φάρμακα σε όσους έχουν ανάγκη    

Πληθαίνουν καθημερινά οι πρωτοβουλίες που δίνουν χαρά αλλά και ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη στον Δήμο Θέρμης. 
Αναλυτικά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Γραφείο Παιδείας μας καλούν να κάνουμε μια αναδιοργάνωση και να δώσουμε παιχνίδια και βιβλία, που δεν χρησιμοποιούμε πια, για τα παιδιά των οικογενειών που ωφελούνται από τις κοινωνικές δομές.

Το πάντα δραστήριο Συμβούλιο Νέων συγκεντρώνει φάρμακα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό φέτος να χαρίσουν όσο πολλά χαμόγελα μπορούν σε μικρούς και μεγάλους. Σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης και τα κατά τόπους φαρμακεία, οι Τοπικοί Κύκλοι Καρδίας – Κ. Σχολαρίου και Θέρμης – Τριαδίου, συγκεντρώνουν και διανέμουν φάρμακα, βιταμίνες και παραφαρμακευτικό υλικό, τα οποία χρειάζονται οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Θέρμης, αλλά είναι σε έλλειψη.  

Η συλλογή των φαρμάκων γίνεται στα φαρμακεία της Θέρμης, του Τριαδίου,της Καρδίας και του Κάτω Σχολαρίου, στην Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου, αλλά και στα Γραφεία του Τοπικού Κύκλου Νέων Καρδίας και Κάτω Σχολαρίου. 
Έτσι, λοιπόν, στη Θέρμη και το Τριάδι…


Στην Καρδία και το Κάτω Σχολάρι συγκεντρώνουμε:


Επίσης, οι Τοπικοί Κύκλοι Καρδίας – Κάτω Σχολαρίου και Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων ενώνουν τις δυνάμεις τους φροντίζουν τα παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι και στο Abbahouse να περάσουν όμορφα τις γιορτές συγκεντρώνοντας είδη που οι δύο δομές έχουν ανάγκη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:0 για όλο τον Δεκέμβριο.

Παρακάτω θα βρείτε τις λίστες με τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε δομή: