Αυτό το 9χρονο κορίτσι μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αυτό το 9χρονο κορίτσι μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο





Η Roxanne Down είναι μόλις 9 ετών και κατάφερε κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένα παιδί της ηλικίας της.

Η Roxanne είναι μαθήτρια Δημοτικού και μένει με την οικογένειά της στην Αυστραλία. Δύο μήνες πριν γιορτάσει τα ένατα γενέθλιά της, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, που μάλλον προδίδει το επαγγελματικό της μέλλον.
Το κοριτσάκι ανέλαβε για έξι μήνες τα ηνία του δημοφιλούς περιοδικού «It GiRL Magazine» και έγινε η νεότερη εκδότρια περιοδικού σε όλον τον κόσμο. Στα καθήκοντά της, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγονταν να βρει δημιουργικές ιδέες για τα εικαστικά, να γράψει το μηνιαίο editorial και o έλεγχος όλου του περιοδικού πριν σταλεί στο τυπογραφείο.

Όλα τα παραπάνω τα έκανε φυσικά συνδυαστικά με το σχολείο και το διάβασμα, αποδεικνύοντας ότι είναι master στο multitasking.


Η Roxanne, μιλώντας στο kids.guinessworldrecords.com για το επίτευγμά της, αποκάλυψε τους λόγους που τη συναρπάζει αυτή η δουλειά:

«Είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να είσαι εκδότης περιοδικού. Λατρεύω να σκέφτομαι νέες ιδέες, τα κουίζ και να παίρνω συνεντεύξεις από ανθρώπους».

Όσο για το πώς αποφάσισε να δηλώσει ενδιαφέρον για αυτή τη θέση η οποία απευθυνόταν μόνο σε παιδιά, είπε:

«Ήθελα να συμμετάσχω σε κάτι σπουδαίο για την ηλικία μου. Είμαι παιδί και το IT GiRL είναι ένα περιοδικό για παιδιά. Όλη μέρα κάνω παρέα με συνομήλικούς μου και ξέρω τι τους αρέσει, τι θα ήθελαν να διαβάσουν και ποιες πληροφορίες πρέπει να γνωρίζουν».