Ανοιχτά την Κυριακή 13/12 τα Σούπερ μάρκετ (προαιρετικά ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανοιχτά την Κυριακή 13/12 τα Σούπερ μάρκετ (προαιρετικά )

 
Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ προαιρετικά για αυτή την Κυριακή 13/12 ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς όπως είπε πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.
 
Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπττυξης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για τα μέτρα που θα ισχύσουν κατα την διάρκεια των γιορτών, αυτή η εξέλιξη είναι προαιρετική και αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών ώστε να αποφευχθούν οι ουρές στα συγκεκριμένα καταστήματα, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας παραμένουν υψηλά.


Ψώνια με click away

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των μέτρων ενόψει των εορτών, τόνισε ότι «από τις υπηρεσίες θα επιτρέψουμε να ανοίξουν μόνο τα κομμωτήρια, τα κουρεία και οι υπηρεσίες ΚΤΕΟ» και εξήγησε τη διαδικασία μέσω της οποίας θα λειτουργούν τα καταστήματα του click away.

Υπογράμμισε πάντως πως «δεν υποκρινόμαστε ότι το click away μπορεί να ισοφαρίζει σε επιχειρήσεις τη ζημία από τη μη λειτουργία του λιανικού εμπορίου. Γι αυτό το λόγο και οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν με το click away νοούνται ως παραμένουσες κλειστές με κρατική εντολή και θα λαμβάνουν κανονικά όλα τα ωφελήματα και τα προστατευτικά μέτρα που έως τώρα ελάμβαναν ως απολύτως κλειστές».