Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βασιλικών αντιτίθεται στην τοποθέτηση της νέας πινακίδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βασιλικών αντιτίθεται στην τοποθέτηση της νέας πινακίδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών


//Ανακοίνωση Κοινότητας Βασιλικών:
 
Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση πως συλλογικά και θεσμικά θα τοποθετουμασταν όσον αφορά την μετωπιαία πινακίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ. 
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βασιλικών με εισήγηση και πρόσκληση Προεδρου ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασιζει (αριθμ αποφ 27/2020 13 Νοε 2020) και αντιτίθεται στην τοποθέτηση της νέας πινακίδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών ως προς τις πληροφορίες (γεωγραφικές, ιστορικές) που δίδει αλλά και ως προς τον τρόπο υλοποίησης του αιτήματος της Κοινότητας Βασιλικών. 

Συγκεκριμένα η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα για λόγους δίκαιης και ορθής πληροφόρησης ως προς τον γεωγραφικό προσδιορισμό του κτιρίου (άπαντες στην Ελλάδα, Ευρώπη, Βαλκάνια γνωρίζουν το κτίριο ως ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ). 


Επίσης πιστεύουμε ακράδαντα πως έτσι αποδομειται η ιστορική Κοινότητα Βασιλικών και απαξιώνονται αγώνες διατελεσαντων Κοινοταρχων και Δημάρχων.Να πούμε πως παραθέτουμε αποφάσεις δημοτικού συμβλιου Δήμου Βασιλικων(δεν πάρθηκε νέα απόφαση αλλαγής του ολογραμματος), απόφαση Δημ Κοινότητας Βασιλικών για παραχώρηση χρήσης χωρου (και όχι κτισης) στον Δήμο Θέρμης.

 Υπάρχει και εγγραφή απόφαση αντίθεσης του ΓΑΣ Βασιλικών με το είδος της πινακίδας,οπως επισης έχουμε δεχτεί πλήθος απόψεων δυσαρέσκειας για το θέμα από τους πολίτες του τόπου τους οποίους υπηρετούμε.

 Ζητάμε ομόφωνα 
να απομακρυνθεί η νεα υπάρχουσα πινακίδα και να τοποθετηθεί νέα ως εξής ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ και αριστερά να μπει το έμβλημα της Κοινότητας Βασιλικών (Αγ Γεώργιος και πλατανοφυλο). 

Είμαστε σίγουροι πως λαμβάνοντας υπόψη την κατακραυγή των πολιτων και πάντα με δεδομένο πως πρόκειται για αστοχία των αρμοδίων και έλλειψη συντονισμού θα αποκατασταθεί το λάθος.