Νέα φωτεινή επιγραφή τοποθετήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών από τη ΔΕΠΠΑΘ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα φωτεινή επιγραφή τοποθετήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών από τη ΔΕΠΠΑΘ



Στην αντικατάσταση της παλιάς επιγραφής ενός από τα τρία μεγάλα Κλειστά Αθλητικά Κέντρα του δήμου, σε αυτό των Βασιλικών, προχώρησε η ΔΕΠΠΑΘ ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το ΔΑΚ Βασιλικών, το οποίο φέρει το όνομα του αείμνηστου δημάρχου Στέλιου Πιπινίκα, φιλοξενεί πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ και της ΕΠΕΣΘ, με τη συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής, ενώ το επισκέπτονται αρκετοί πολίτες για την άθλησή τους σε καθημερινή βάση. 
 
Παράλληλα έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Mars Vasilikon με τη συμμετοχή 3.000 ατόμων, καθώς και σημαντικές εκδηλώσεις Πολιτισμού, όπως το 1ο Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου κρέατος και Τοπικών Προϊόντων που παρακολούθησαν και ενίσχυσαν με την παρουσία τους περισσότερα από 4.500 άτομα.
 

Η νέα φωτεινή επιγραφή, στο μεγάλο αυτό Αθλητικό Κέντρο, το οποίο οραματίστηκε ο αείμνηστος Στέλιος Πιπινίκας, προσδίδει την εικόνα που αρμόζει στο ΔΑΚ Βασιλικών. 

Ο Στέλιος Πιπινίκας ήταν ο άνθρωπος που θεμελίωσε την κατασκευή του του Κλειστού Γυμναστηρίου, μα δυστυχώς δεν πρόλαβε να το δει ολοκληρωμένο καθώς έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Με ομόφωνη απόφαση τού τότε δημοτικού συμβουλίου Βασιλικών, το ΔΑΚ Βασιλικών φέρει το όνομά του. 

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του δήμου Θέρμης συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε όλα τα δημοτικά αθλητικά κέντρα, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, με στόχο τη δημιουργία χρηστικών χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.