Το Κέντρο Υγείας Θέρμης γίνεται από την Πέμπτη και Κέντρο λήψης δειγμάτων για Covid-19 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Κέντρο Υγείας Θέρμης γίνεται από την Πέμπτη και Κέντρο λήψης δειγμάτων για Covid-19


Στη μάχη κατά της επιδημίας COVID-19 μπαίνει από τη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και το Κέντρο Υγείας Θέρμης όπως και άλλα Κέντρα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) με στόχο να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία.
 
Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, από τις 12 Οκτωβρίου, τίθενται σε λειτουργία 103 Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον 58 μεταξύ των οποίων το Κέντρο Υγείας Θέρμης από τις 15 Οκτωβρίου, καθώς και 42 περιφερειακά ιατρεία. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr αν και το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο, οι εξετάσεις θα γίνονται μόνο σε συγκεκριμένες ώρες που θα προσαρμόζονται ανάλογα με το διαθέσιμο εκπαιδευμένο προσωπικό. Όσοι πολίτες έχουν συμπτωματολογία συμβατή με λοίμωξη από τον κορωνοϊό SARS-CoV2, θα πρέπει να μεταβαίνουν εκεί μόνο κατόπιν ραντεβού.
 
Θυμίζουμε ότι μετά από χορηγία του Δήμου Θέρμης, εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Υγείας ειδικός οικίσκος έξω από τον κύριο χώρο του κτηρίου, όπου εκπαιδευμένο προσωπικό του ΚΥΘ με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα προβαίνει στη λήψη δειγμάτων από άτομα που ήρθαν σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η λίστα με όλα τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία ανά ΥΠΕ όπου μπορείτε να εξεταστείτε για κορωνοϊό είναι διαθέσιμη εδώ

THERMISnews.gr 



Δείτε ακόμη:
Οικίσκο για έλεγχο πιθανών κρουσμάτων Covid-19 παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας ο δήμος Θέρμης