Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!»


Η Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης δεν άφησε αναπάντητη τη χθεσινή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Θέρμης, προχωρώντας στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!»

Πριν πούμε οτιδήποτε, απαντώντας στο πικρόχολο κείμενο της Δημοκρατικής Ενότητας, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το Σύλλογο Φίλων Κρητικής Παράδοσης «Ξαστεριά» Θέρμης, γιατί μας διέφυγε και δεν αναφέραμε ότι στη φωτογραφία που ανεβάσαμε διακρίνονται και τα μέλη της αντιπροσωπείας του συλλόγου τους! 
Οι Κρήτες έχουν έμπρακτα, με θυσίες δείξει την αγάπη τους για τη Μακεδονία!

Όσο για τη Δημοκρατική Ενότητα:

-
Μόνο μια κακοήθης επαγγελματική πέννα θα τολμούσε να διχάσει τέτοια ημέρα! Σαφέστατα λέμε ποιος οργάνωσε τη γιορτή: Οργανωτής της γιορτής, επαναλαμβάνουμε, ήταν ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, με πρόεδρο τον κ. Ανέστη Κεφαλά! 

- Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. κ. Νικόδημος«συνεόρτασε μαζί μας και μας ευχήθηκε!» 
Ναι, με όλο το εκκλησίασμα και μαζί μας αφού ήμασταν εκεί! Πώς έπρεπε να το γράψουμε; Με τον τρόπο της Δημοκρατικής Ενότητας; 

- Όσοι/Όσες εκπροσωπήσαμε την Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης -μεταξύ αυτών και η επικεφαλής κυρία Άννα Τσιφτελίδου- κρατήσαμε και φέτος την ίδια πατριωτική πολιτική στάση που είχαμε και πέρυσι και πρόπερσι... Δεν μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο διχαστικές για τις οποίες να παρακαλάμε σήμερα να τις καταπιεί η λήθη! Οι φωτογραφίες μας λένε την αλήθεια μας που είναι μία και συνεπής με τις πράξεις μας!

 Αποφεύγουμε να ανεβάσουμε εδώ τις γνωστές διχαστικές φωτογραφίες του δημάρχου μας στην Αθήνα…. 

Τι έχει να πει σήμερα ο δήμαρχος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που αναφέρονται στην ιστορικότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Μένουμε στη άποψή μας!
Ψάξαμε και ξαναψάξαμε στη σελίδα Ανακοινώσεις του Δήμου με σκοπό να βρούμε την παραμικρή αναφορά στο Μακεδονικό Αγώνα, όπως κάθε χρόνο μέχρι πέρυσι πριν την εκδήλωση! Νεότερο ουδέν!
Ορίστε:
http://www.thermi.gov.gr/info/?cat=6...

Ο λαός μας όλα αυτά, και άλλα τόσα, τα λέει με μια παροιμία:
«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!»
Και του χρόνου!

Δείτε σχετικά εδώ:
Θέρμη: Ποιος δε τίμησε τελικά εχθές τη μεγάλη επέτειο; Ενδοδημοτικές κόντρες με αφορμή τον εορτασμό του Μακεδονικού αγώνα