Θέρμη: Το ένα μετά το άλλο, σχολεία κλείνουν Τμήματά τους - Κρούσμα και στο 4ο Δημοτικό Θέρμης - Η ανακοίνωση του σχολείου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Το ένα μετά το άλλο, σχολεία κλείνουν Τμήματά τους - Κρούσμα και στο 4ο Δημοτικό Θέρμης - Η ανακοίνωση του σχολείουΤο ένα μετά το άλλο σχολείο στη περιοχή του Δ.Θέρμης ανακοινώνουν την αναστολή λειτουργίας Τμημάτων. Μετά τα δύο ιδιωτικά σχολεία, σειρά είχε το 4ο δημοτικό Θέρμης το οποίο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:   
Η ανακοίνωση του σχολείου:
 
Με απόφαση του Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Αν. Θεσ/νίκης αναστέλλεται η λειτουργία του Στ3 τμήματος λόγω κρούσματος νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19) μέχρι και τις 29-10-2020. Στο σχολείο έχει πραγματοποιηθεί εχθές απολύμανση όλων των χώρων με ευθύνη του 
Δήμου Θέρμης. 

Επισημαίνεται ότι πρέπει να τηρείται οπωσδήποτε η παραμονή στο σπίτι των παιδιών που έχει ανασταλεί το τμήμα τους και η αποχή από κάθε δραστηριότητα που γίνεται ομαδικά (φροντιστήρια, αθλητικές ομαδικές δραστηριότητες, ομαδικό παιχνίδι, κ.ά.). 

Ταυτόχρονα παρακολούθηση των μαθητών/μαθητριών για εμφάνιση τυχόν συμπτωμάτων, που πρέπει να οδηγήσουν στον παιδίατρο, ο οποίος θα αποφασίσει για περαιτέρω εξετάσεις. 

Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

 
Δείτε σχετικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια