Τρία αδέλφια έπαιζαν τα ίδια νούμερα στο Λόττο και τελικά κέρδισαν μετά από 40 χρόνια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρία αδέλφια έπαιζαν τα ίδια νούμερα στο Λόττο και τελικά κέρδισαν μετά από 40 χρόνια



Τρία αδέλφια από την Αυστραλία είχαν μια μακρά οικογενειακή παράδοση, να παίζουν τα ίδια νούμερα ξανά και ξανά στο Λόττο, κάθε βδομάδα.
Και πλέον, έπειτα από 40 χρόνια, μπορούν να πουν πως δικαιώθηκαν για την εμμονή τους.

Οι τρεις τους, που ζουν σε προάστιο της Μελβούρνης, κέρδισαν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας, περισσότερα από 300.000 ευρώ δηλαδή, στο ίδιο πρακτορείο όπου συνήθιζαν να παίζουν τα ίδια νούμερα κάθε φορά.

Μιλώντας στο TattsLotto για τη νίκη τους, ένα από τα αδέρφια είπε: «Τα κέρδη θα μοιραστούν ανάμεσα στα δυο μου αδέλφια και εμένα. Είναι ένα μεγάλο ποσό. Μοιάζει με καλό μπόνους!».

Και κατόπιν επιβεβαίωσε την είδηση: «Παίζουμε κάθε βδομάδα. Παίζουμε τα ίδια αυτά νούμερα εδώ και 40 χρόνια. Δεν θυμάμαι γιατί επιλέξαμε ακριβώς αυτά τα νούμερα. Το μόνο που ξέρω είναι πως πριν από 40 χρόνια καθένας μας κάθισε και έγραψε τα δικά του νούμερα και επιλέξαμε μερικά για να παίζουμε. Και παίζουμε τα ίδια έκτοτε».

Όσο για το πώς διέκρινε το τυχερό δελτίο, είπε: «Χθες, όταν κοίταξα το δελτίο, πέρασα κάπου 10 λεπτά τσεκάροντας και διπλοτσεκάροντάς το, ώστε να είμαι σίγουρος πως ήταν σωστό, πως δεν είχα κάνει κάποιο λάθος. Έλεγξα το δελτίο αρκετές φορές πριν ελέγξω και την ιστοσελίδα αρκετές φορές».

Και τελικά «όταν κατάλαβα ότι ήταν έτσι, είχα την τιμή και τη χαρά να ενημερώσω τα αδέρφια μου ότι είχαμε νικήσει. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα να τους τηλεφωνείς για να τους το πεις».

Τα αδέλφια θα μοιραστούν στα τρία το ποσό των 511.318,20 δολαρίων Αυστραλίας (310.866 ευρώ)...