Εκλεισε Τμήμα και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ραιδεστού - Η ανακοίνωση της Δ/ντριας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εκλεισε Τμήμα και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ραιδεστού - Η ανακοίνωση της Δ/ντριαςΤα κρούσματα σε μαθητές των σχολείων της περιοχής μας φαίνεται να εξαπλώνονται. Μετά από τα Τμήματα που έκλεισαν στον Δήμο Θέρμης, για τα οποία η THERMISnews.gr αναφέρθηκε εδώ, σειρά είχε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δντριας του Σχολείου:
 
Με απόφαση του Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Αν. Θεσ/νίκης αναστέλλεται η λειτουργία του Δ1 τμήματος λόγω κρούσματος λοίμωξης SARS-CoV-2 (COVID-19) μέχρι και τις 30-10-2020.

Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ δηλαδή ενδελεχής καθαρισμός και εφαρμογή απολυμαντικού στις επιφάνειες των χώρων του σχολείου και αναμένεται συνεργείο αργά σήμερα το απόγευμα για να πραγματοποιηθεί ευρύτερη απολύμανση με ευθύνη του Δήμου Θέρμης .

Επισημαίνεται ότι πρέπει να τηρείται οπωσδήποτε η παραμονή στο σπίτι των παιδιών που έχει ανασταλεί το τμήμα τους και η αποχή από κάθε δραστηριότητα που γίνεται ομαδικά (φροντιστήρια, αθλητικές ομαδικές δραστηριότητες, ομαδικό παιχνίδι, κ.ά.) όπως και επαφή με άτομα ευπαθών ομάδων όπως πχ ηλικιωμένων.

Ταυτόχρονα να γίνεται παρακολούθηση των μαθητών/μαθητριών για εμφάνιση τυχόν συμπτωμάτων, που πρέπει να οδηγήσουν στον παιδίατρο, ο οποίος θα αποφασίσει για περαιτέρω εξετάσεις. Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα τις επόμενες ημέρες.

Είναι αλήθεια ότι επικρατεί ευρύτερα στον νομό μας αύξηση των κρουσμάτων οπότε σας παρακαλώ να εντείνετε την προσοχή σας αλλά και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Η Δ/ντρια
 


Δεν υπάρχουν σχόλια