Κάτοικοι Επέκτασης Θέρμης : Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου "Καθαρίζουμε τη γειτονιά μας" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κάτοικοι Επέκτασης Θέρμης : Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου "Καθαρίζουμε τη γειτονιά μας"



H καθαριότητα μας αφορά όλους. Οι κάτοικοι της Επέκτασης Θέρμης παίρνουν τη πρωτοβουλία για μια καθαρή γειτονιά, οργανώνονται και βγαίνουν στο δρόμο τη Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 12:00. 

Λεπτομέρειες για τη δράση στην ανακοίνωση που ακολουθεί:



Η ανακοίνωση :

"Καθαρίζουμε τη γειτονιά μας".

Συναντιόμαστε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 12:00 για να καθαρίσουμε ένα μέρος της Επέκτασης.

Αυτήν τη φορά, το σημείο συνάντησης είναι στην άνω πλευρά της Επέκτασης, στη γωνία των οδών Στρατή Μυριβήλη και Μαρίας Κάλλας.

Θα περπατήσουμε στην περιοχή και θα μαζέψουμε ότι αντικείμενο ρυπαίνει τη γειτονιά μας. Εξοπλιστείτε λοιπόν με σακούλες σκουπιδιών, γάντια και καλή διάθεση! Μία δράση που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στους ασυνείδητους, ότι εμείς θέλουμε και διατηρούμε την περιοχή μας καθαρή. Μία δράση διδακτική για τα παιδιά μας, που αναδεικνύει το σεβασμό στο περιβάλλον, στο δημόσιο χώρο αλλά και τη σημασία του εθελοντισμού.

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης, ο οποίος θα μας ενημερώσει για την ανακύκλωση.

* Καθώς η δράση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο δεν κρίνονται απαραίτητες οι μάσκες προστασίας από κορονοϊό. Φροντίζουμε όμως για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων ασφαλείας καθώς και για την ύπαρξη αντισηπτικών για τον καθαρισμό των χεριών και γαντιών.

Ομάδα FB ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ